Kategorija : Trubači za svadbe

Reviewed By MIlan Petrović - Rating : 5.0
 

Trubači za svadbe i Poznati trubački orkestar Milana Miće Petrovića!

Trubači za svadbe

Trubači za svadbe

Trubači za svadbe – Trubački orkestar iz Srbije

Trubači za svadbe Orkestar Milana Miće Petrovića će se rado odazvati na Vaš poziv i doći da svojom muzikom, osmehom i vedrim duhom uveličaju Vašu svadbu u bilo kom gradu Srbiji i regionu i Evropi.

Trubači za svadbe

Trubači za svadbe  Uvek znamo namestiti dobru atmosveru kvalitetnom zvukom i očarati naš zvuk naše širinosti . Trubači za svadbe – Orkestar Milana Miće Petrovića.

Trubači za svadbe – Trubači pesme

Od mnogih trubačkih orkestra smo nažalost različiti, mi se dvojimo po svemu. Imamo raznih numera kojih se vama sviđaju, šta slušate koju vrstu pesme! Pročujena pesma od Šabana Barjamovića „Maruška“ snimljena 2014 godine. Pesma „Udahni Duboko“ 2018 godine. Pesma – Puste pare proklete 2018 godine. Author muzike i kompozicija Milan Mića Petrović.

Trubački orkestar za svadbe Milana Miće Petrovića je tu za Vas, U vašem gradu, u vašem okolinostima za svih veselja i svadbe.  trubači za svadbe , trubači za krštenja, trubači za veselja, rođenja, punoletsva, trubači za venčanja, veridbe , koncerte ili festivale.

Trubači za svadbe cena

Naša cena za svadbe je malo drugačija od ostalih, mi vam nudimo raznih opcija, vaše je da odaberete i složite se sa nama! Svih slavlja sviramo , nemojte žaliti i gledati na cenu a, dolazi vam Prva truba 2018 godine Guča..

U našem trubačkom orkestru postoje 10 članova, uvek isto obučeni doterani i spremni za vaše slavlje! Ako je slavlje, svadba u malom broju naroda, onda mi dolazimo u broju mini orkestra od 5 člana. Naravno da će  biti pročujeno i viđeno mesto uz najbolje trubače. Pričaće se kao što i znaju, koji su ovo trubači za svadbe Najbolji su.

Trubači za svadbe telefon;

Ako tragate za dobrim trubačem iz okolinosti vaše, slobodno nas kontaktirajte.
Trubači za svadbe  tel +381 63 822 0401

Uvek znamo namestiti dobru atmosveru kvalitetnom zvukom trube i očarati naš zvuk naše širinostima . Trubači za svadbe – Orkestar Milana Miće Petrovića.

Video

Trubački orkestar za nezaboravne svadbe – Pozovite nas odmah!

Osoba za kontakt:

Milan Petrović, šef orkestra

Email:

milance.trubac@gmail.com

Telefoni:

+381 63 822 0401

+381 64 507 2957

Trubači za svadbe

Preporučite nas svojim prijateljima. Hvala! Prva truba 2018 za Vas.